Τελικά να βλεπεις τηλεόραση έχει πλάκα!

Πετάξτε την!

Ο τίτλος τα λέει όλα! Ανοιξα να δώ τηλεόραση και τι κατάλαβα; Τα ίδια που έδειχνε πάντα, έδειχνε και τώρα, με μια διαφορά όμως. Συνειδητοποίησα ότι έχει ξεφύγει!

Ο καθένας λέει τα δικά του, καθώς έχουμε δημοκρατία και αυτό επιτρέπεται! Δεν διαφωνώ καθόλου, το θέμα είναι ότι δεν λυπούνται καθόλου τα αυτιά αυτών που τους ακούνε και τα μάτια αυτών που τους βλέπουν!

Έτσι πέτυχα μια κυριούλα στο στυλ Ελενη Λούκά που από ότι με ενημέρωσαν περιφέρεται από κανάλιον εις κανάλιον (χιούμορ από το χωρίον εις χωρίων!) και κλαίγεται για να την λυπηθούν ή για να γίνει γνωστή, δεν καταλαβα ακριβώς!

Αφού μου γέμισαν το μυαλό με άχρηστες πληροφορίες, άλαξα κανάλι να δω κάτι ποιό σοβαρό, πχ πολιτική. Σοβαρό είπα; Με συγχωρείται και αυτή για γέλια είναι! Πετυχα λοιπόν ένα τυπά που μαλιστα πληροφορήθηκα ότι είναι εκλεγμένος από το λαό, εκπρόσωπος του Ελληνικού κοινοβουλίου. Επειδή είμαι της άποψης ότι όλες οι γνώμες θα πρέπει να ακούγονται και να μην φοράμε παρωπίδες κάθισα να τον ακούσω. Ο πολιτικός αυτός -δεν λέμε ονοματα- έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι όποιος διαπράτει σεξουαλικό έγκλημα (βλ. βιασμό) θα πρέπει να τον ευνουχίζουν… Μετά το αρχικό σοκ κάθισα και σκέφτηκα τι λέει ο άνθρωπος….

Αναρωτήθηκα αν έχει έστω ακούσει για κάτι που λέγεται «δίκαιη δίκη» και εφαρμόζεται στις χώρες που θέλουν να αποκαλούνται πολιτισμένες. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προέβαλαν και ένα σύνολο ανθρώπων που συμφωνούσαν με τη λογική αυτή. Προσ αποφυγή παρεξηγήσεων δεν διαφωνώ ότι τέτοιες πράξεις είναι ότι ποιό άνανδρο μπορεί να κάνει κανείς και θα πρέπει να τιμωρούνται με τις πιό βαριές από τις ποινές που προβλέπει το ποινικό κώδικα, αλλά όχι και οφθαλμόν αντί οφθαλμού. Που έχουμε φτάσει; Να γυρίσουμε στις σπηλιές τότε που ο καθένας έβρισκε το δίκιο του μόνος του και όπως θεωρούσε αυτός σωστό!

Μια άλλη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό είναι ότι τέτοιοι πολιτικόι που εκφράζουν αυτές τις απόψεις είναι επικίνδυνοι για το δημοκρατικό πολίτευμα που θέλουμε να λέμε ότι έχουμε στη χώρα. Αλλά λέω εγώ τώρα….

Στην τελική κουράστικα και έκλεισα την τηλεόραση και αποφάσισα να μην την ξανανοιξω αν δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να δω που με ενδιαφέρει και να αρχίσω να πληροφορούμαι από άλλες πηγές όπως εφημερίδες στο internet, blogs και άλλα μέσα που επιλέγω εγώ ο ίδιος τι θα δώ και δεν θα κάτσω να παρακολουθήσω ότι μου προβάλουν.

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

 • My Banner


 • H ΡΑΔΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ (και έχουν banner):


  AKOYEI:

  Studio_Fm1


  Ράδιο Ένταση 100.6 FM

  GrRock.NeT

  ΒΛΕΠΕΙ:

  ΕΞΑΝΤΑΣ
  infowar

  ΣΤΗΡΙΖΕΙ:

  Εδώ 

Πολυτεχνείο

  ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ:

  Διαμοιρασμός οπτικοακουστικού και εντυπου υλικού

  41fak-tracker